Adidas Ultra Boost DNA Scarlet/Cloud White/Core Black

ตอบกลับโพส
ydfddacb
Newbie
โพสต์: 3
ลงทะเบียนเมื่อ: 30 พ.ย. 2020, 10:31

Adidas Ultra Boost DNA Scarlet/Cloud White/Core Black

โพสต์ โดย ydfddacb » 30 พ.ย. 2020, 10:48

รูปภาพ


Detta rea-skor.com är täckt av en svart Primeknit i hela överdelen med tondetaljer på signaturbur, snörning och hälräknare. Höjdpunkten i denna Ultra Boost är den delade Boost-mellansulan som har gjorts i rött på baksidan och blå på framsidan. Mer rött och blått syns på tungans märke och häl tillsammans med en vit kontinentalsula i gummi.


Adidas Ultra Boost DNA är en ny version av den extremt populära löparen från Adidas Skor Nya Modell som tar på sig en ny materialmakeup i hela överdelen. Det här nya paret får ett helt nytt utseende eftersom skon klär ett svart lädermaterial över hela överdelen i motsats till det Primeknit-material vi är vana vid att se. För kontrast ser vi vita broderade tre ränder på sidopanelerna tillsammans med guld ”Ultra Boost” -märket på hälbänken. Blackout-temat fortsätter med Boost mellansula samt Continental gummisula.


Adidas Originals kommer att släppa två Adidas Ultra Boost DNA Prime “2020” -färgbanor som Adidas Ultra Boost DNA Scarlet/Cloud White/Core Black förmodligen ursprungligen planerades för att fira OS 2020. Ett par kommer klädd i rött, medan det andra har en svart smink. Den nya Ultra Boost har en Primeknit-överdel ihop med vitstickad Three Stripes på sidorna, "2020" på tungorna och en matchande hälräknare. En vit Boost mellansula ovanpå en svart yttersula i gummi kompletterar designen.


I likhet med en kommande Prada Superstar, har den femåriga löparens senaste en tidlös Snygg yin-och-yang-färgschema. Med sin ursprungliga Primeknit-konstruktion, plastprofilburar och gjuten hälräknare har denna Ultra Boost en överdel i läder som en trogen hyllning till den älskade Superstar. Sidewall 3-Stripes, "ultra boost" -märkning i sidled och tungmärken hyllar den 50-åriga designen i deras respektive "Core Black" och "Gold Metallic" -arrangemang.


https://www.rea-skor.com/

ตอบกลับโพส